Sähköautojen korjaukset Espoossa

Sähköautojen korjausten erityisasiantuntemusta

Autoasi Juvanmalmi Espoossa tarjoaa käyttöösi sähköautojen korjausten ja huoltojen erityisasiantuntemusta. Voit luottaa siihen, että käytössämme on alan viimeisin osaaminen ja tekniikka. Teemme kaikki sähköautojen huollot ja korjaukset turvallisesti ja voimassa olevien määräysten mukaisesti.

E-Expert- sähköauton tarkastus

Teemme sähkö- ja hybridiautoihin e-Expert-kuntotarkastuksen veloituksetta. Tarkastuksen avulla saat tietoa autosi korkeajännitejärjestelmän ja korkeajänniteakun kunnosta sekä ajoneuvon sähköturvallisuudesta. Käymme kuntotarkastuksen tulokset yhdessä kanssasi läpi, ja saat tarkastuksesta kirjallisen todistuksen, joka kertoo tarkastuksen kohteet, havaintomme ja suosituksemme jatkotoimenpiteiksi. 

 

Sähköauton akun kuntotestaus

 

Korkeajänniteakku on sähköauton kallein osa, joten sen kunto ja kesto saattaa pohdituttaa. Voimme selvittää akun kunnon akkutestaukseen kehitetyllä testilaitteistolla. Testausta varten kytkemme autoon mittauslaitteen. Akku ladataan kokonaan täyteen ja ajetaan sitten tyhjäksi. Testin aikana autolla voi ajaa tavalliseen tapaan.

Sähköauton akun kuntotestauksessa selviää akun nykyinen kunto, niin sanottu SoH-arvo (state of health). Käytännössä se kertoo akun nykyisen kapasiteetin suhteessa uuden akun suorituskykyyn.

Akun kuntotarkastuksen avulla voidaan havaita erilaisia akkuvikoja. Kun viat havaitaan ajoissa, voidaan niihin reagoida. Sähköauton akun kuntoraportti on myös tarpeen esimerkiksi silloin, kun olet myymässä sähköautoasi. Ostaja haluaa usein tietää akun tarkan kunnon.

Varaa aika!

Sähköauton akun korjaus ammattitaidolla

Rikkoontunutta akkua ei onneksi aina tarvitse vaihtaa uuteen, vaan sähköautojen akkuja voidaan myös korjata monissa tapauksissa. Akkukorjaukset vaativat erityisosaamista, jotta lopputulos on turvallinen. Autoasi Juvanmalmilla sinua palvelevat alan koulutetut ja kokeneet ammattilaiset. Noudatamme korjauksissa ja niistä dokumentoinnissa e-Expertin turvallisia käytäntöjä.

Ota yhteyttä tai tule käymään Autoasi Juvanmalmilla! Tutustu myös muihin autosähköön liittyviin palveluihimme ja kattaviin autohuoltopalveluihimme.

Autosähkö